Bol

Bol

Hrvatska je zemlja mnogih prirodnih ljepota poznatih diljem svijeta, a jedan od najpoznatijih simbola Hrvatske je poznata plaža Zlatni rat u Bolu na otoku Braču. Bol i plaža Zlatni rat se nalaze svega nekoliko kilometara od Zračne luke Brač. Bol je najstariji obalni grad na otoku Braču i jedna od najpopularniji turističkih destinacija u Hrvatskoj. Savršena kombinacija vrhunskih hotela, hotelskih resorta, netaknute prirode, dugih šljunčanih plaža, kristalno čistog Jadranskog mora, povijesnih znamenitosti i gastronomije, čine Bol savršenim mjestom za odmor svima onima koji su potrazi za pravom mediteranskom atmosferom i autentičnim dalmatinskim krajolikom. Bol nudi kvalitetan moderan smještaj u hotelima, apartmanima i kampovima te je ujedno i poznata nautička destinacija za sve one koji svoj odmor provode na jedrilicama i jahtama.

Rezervirajte vaš let u Zračnu luku Brač i uživajte u bijegu iz svakodnevice makar samo za vikend, ili učinite Bol destinacijom za ljetni odmor iz vaših snova.

Plaža Zlatni rat je jedna od najfotografiranijih plaža u Hrvatskoj, poznata po svom dugom bijelom vrhu koji uranja u Jadran, mijenjajući svoj oblik i smjer ovisno o vrsti vjetra i izmjeni plime i oseke. Bol je također izvrsno mjesto za sve ljubitelje adrenalinskih sportova jer ovdje možete uživati u penjanju na najviši vrh otoka Brača Vidovu Goru, roniti između ostataka rimske vile iz 1. stoljeća kod Babića stina, planinariti u samostan pustinje Blaca i uživati u jedrenju na dasci upravo na plaži Zlatni rat. Rezervirajte vaš let u Zračnu luku Brač i uživajte u bijegu iz svakodnevice makar samo za vikend, ili učinite Bol destinacijom za ljetni odmor iz vaših snova.

Za više informacija posjetite turističku zajednicu Bol

Posjeti

Watch Dragon ball super